среда, 21 марта 2018 г.

21.03.2018 - Tööpaev



Tööpäev

Täna tööpäev koosnes kahest osast. Kõigepealt kuulsime õpetajate tundides toimunud loenguid (Videotöötlus ja Animatsiooni projekti ettevalmistus) ja õhtul käisime raamatupoodi Lello.

Vara hommikul ostsime piletit raamatupoodi ja nautisime kevadet. Tegime paar fotot ja saadame Teile natuke kedavet.








Peale seda läksime kooli. Esimene õpetaja oli Marco, ta on multimeedia ja multimeedia tehnoloogia õpetaja.



Teine oli Joao. Ta on animatsiooni ja animatsiooni projekti õpetaja. Õpilased valmistasid ette projekte ja said õpetaja nõu projekti loomiseks.






Siin on koolitussüsteem veidi erinev. Õpetajad ei kiirusta, õpilased on motiveeritud. Esiteks maksab õpilane tingimusliku raha õppimiseks 20-40 eurot. Kui ta ei sooriya eksamit või ei käi loengutele ja jäi võlg, siis ta maksab 7 eurot.

Neil on oma õppesüsteem ka. Carlos Gamito on insener, kes töötas välja tarkvara õppepritsessi jaoks. lpon.arvore.pt (koduleht on sarnase nimega). Hästi lihtne ja arusaadav õppesüsteem.




Üks õpilane näitas meile õppesüsteemi.



Potrugaalis on haridusasutuste konsortsium. See on kooli, kolledži või kutsekooli ja ülikooli ühine töö ning need on tihedalt seotud. Lõpprojektid erialal viiakse läbi pärast teise kursuse praktika läbimist ja kooskõlastatakse juhtiv õpetajaga.

Mõned õpetajad ei ole mitte ainult õptaja, vaid neil on tõelise töö mujal kohal. See töökoht ei ole peamine töökoht.

Sellel koolil on õpilaste teadmised väga kõrged, sest na on iseendast motiveerunud. Käesoleva teadmisega nad saavad minna ülikooli ja õppida edasi.

Raamatupood Lello

Täna toimus väike esitlus. Kolm kirjanikud lugesid ette oma teostust. See on oli tõesti põnev kuulata, sest raamatu vahel atmosfäär toetab kirjanikke.

Raamatupoodi kohta rohkem info on siin https://www.livrarialello.pt





1 комментарий: